Startups

Heb je een goed idee of concept? Wil je een bedrijf starten, maar weet niet waar te beginnen? Starters weten niet wat ze niet weten. Team Productive helpt je jouw ideeën scherp te krijgen. We toetsen je idee, helpen je met het invullen van een krachtig business model, getoetst op haalbaarheid, rendement, schaalbaarheid en markttrends. Met de Business Roadmap helpen we je om je ideeën verder te realiseren.

Bekijk de training

Teams

Werk je samen met een team aan het behalen van je organisatiedoelen? Team Productive biedt drie in-company trainingen aan: Business modelling, Business planning en Productontwikkeling. Met Business modelling brengen we jouw business model in kaart en toetsen het op toekomstbestendigheid. Doelen realiseren doen we met de in-company training Business Planning en het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten met Productontwikkeling.

Bekijk de training

ZZP

Werk jij zelfstandig en ben je op zoek naar meer zekerheid? De meeste zzp’ers werken van de ene opdracht naar de andere. Ze leunen op hun eigen netwerk voor nieuwe opdrachten. Dit zorgt voor een onzeker bestaan en is niet gericht op langdurige continuïteit. De workshop: Van klus naar continuïteit is bedoeld om zzp’ers toekomstbestendig te laten ondernemen.

Bekijk de training

Team Productive leidt de weg naar toekomstbestendig ondernemen.

Team Productive werkt samen met een team van freelancers. Als freelancer samenwerken?

Let’s create an awesome team! Kom in contact en verken de mogelijkheden.